O NAMA

U porodici Rakić optičarski zanat je tradicija koja počinje 1955. godine i u tri generacije traje skoro 70 godina. Dugogodišnje iskustvo u izradi dioptrijskih naočara, na početku ručno, a sada najsavremenijom kompjuterskom obradom, omogućava vrhunski kvalitet koji pružamo našim klijentima. Optika Vid  dve i po decenije svojim klijentima pokušava da dočara zadovoljstvo jasnog pogleda na svet i prirodu koja nas okružuje. Najnovijim brendiranim ramovima kao i najkvalitetnijim dioptrijskim staklima, trudimo se da nošenje naočara bude što prijatnije. To nam dokazuju naši klijenti koji se sa zadovoljstvom vraćaju kod nas i ukazuju nam poverenje.

Rekli su o nama

“Čuo sam za Optiku “Vid”, otišao na pregled i bio vrlo zadovoljan uslugom, tako da sam i dan danas njihova mušterija. Imaju veliku ponudu okvira i stakala. Takođe sam izrazito zadovoljan ljubaznošću i profesionalnošću. Preporučujem ih svakom ko me pita za savet gde otići na pregled i kupiti kvalitetne naočare.”

Nikola Jovanović
“Drago mi je što je “optika iz komšiluka” mogla da odgovori na sve moje potrebe. I ako sam se odselila iz njihovog komšiluka i dalje sam verna mušterija. Sve na jednom mestu, brzo i kvalitetno. Optika “Vid” svaka preporuka!”
Milena Filipović

“Vreme na poslu uglavnom provodim za računarom. Planovi, analize, izveštaji, pisanje dokumentacije. U Optici “Vid” sam kupio naočare sa anti blue light zaštitom koje mi pomažu da sa lakoćom radim koliko mi je potrebno. Nema više preteranog opterećenja očiju i nekad obaveznog zamora na kraju radnog dana.”

MARKO CVETKOVIĆ