Usluge

Živimo u takvom vremenu gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja. Pametni telefoni, tableti i ostalo bez čega ne možemo da zamislimo jedan dan, svojim osvetljenjem zamaraju naše oči i to utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije. I optika ide u korak s vremenom pa tako odgovara na sve izazove modernog društva. Pored klasičnih monofokala, bifokala ili multifokala (zavisi kakve su čije potrebe) sada se stakla tretiraju različitim zaštnitnim slojevima koji omogućavaju veću zaštitu oka. Najsavremenijim mašinama današnjice, kao i ogromnim iskustvom, u prijatnom ambijentu, Vaše naočare mogu biti gotove za 10 do 15 minuta. Zadovoljni klijenti koji se vraćaju su najbolji pokazatelj da to što radimo radimo baš kako treba.

IZRADA I SERVISIRANJE NAOČARA

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve domaćih i stranih klijenata.

Kod nas možete realizovati recepte Republičkog Fonda za Zdravstveno Osiguranje (RFZO). Donesite izveštaj od Vašeg izabranog lekara sa propisanom dioptrijom i u najkraćem mogućem roku imaćete Vaše naočare.

Garantujemo za tačnost urađenih naočara, bez obzira da li se stakla ugrađuju u Vaš ram ili ste ram kupili kod nas.

Popravite Vaše ramove, oživite neke stare uspomene. Vršimo servisiranje svih vrsta ramova.

MI BRINEMO O ZDRAVLJU VAŠIH OČIJU

Besplatna kompjuterska kontrola vida uz konsultaciju optometriste za sva Vaša pitanja vezana za dioptriju. Sve što Vas iteresuje vezano za Vašu dioptriju možete svratiti kod nas i u prijatnom ambijentu dobićete sve željene odgovore. Šta je to “miopia” a šta “hypermetropia”? Da li ste stvarno stari ako Vam je neko rekao da imate “staračku dalekovidost”, kada ona zapravo počinje i zbog čega?